Olen Sanna Tiikkainen ja asun avomieheni kanssa Pohjois-Savossa Vieremällä. Perheeseeni kuuluu myös aikuinen tytär. Olen maaseudulta kotoisin ja elämässäni on aina kulkenut mukana nelijalkainen kaveri. Koirista olen pitänyt aina, lapsuudenkodissani oli tietenkin metsästyskoiria isäni metsästäessä. Ensimmäinen koirani oli labradorinnoutaja Ressu, joka tuli minulle sen ollessa vuoden ikäinen. Ressun kaveriksi otin niinikään labbiksen nimeltä Roope. Ressu on siirtynyt jo paremmille metsästysmaille. Tällä hetkellä Roope viettää eläkepäiviään tyttären luona.

Ensimmäinen terrierini on Working Jack Russell Nestori, joka tuli meille vuonna 2012.

Nestorin myötä kiinnostus russeleihin rotuna kasvoi ja näin innostuin parsonien kasvattamisesta. Ensimmäinen pentue syntyi elokuussa 2017. Pentueesta jätin itselleni Sirun. Sijoitusurokseni Jare asustelee Salahmilla (Vieremä).

Kasvatustyöni tavoitteena on kasvattaa rotumääritelmän mukaisia parsonrussellinterriereitä. Kasvattajana olen kiinnostunut seuraamaan tulevien pentujen elämää koko heidän eliniän.

Koiraharrastukseni on monipuolista. Koirieni kanssa kierrän säännöllisesti näyttelykehiä. Olga on myös osallistunut luolakoirien taipumuskokeisiin (LUT), joista tuloksia saatu.

Olen jäsen Suomen kennelliitossa, Suomen koirankasvattajien SUKOKA:ssa, Parsonrussellinterrierit Ry:ssä sekä Ylä-Savon koiraharrastajat Ry:ssä.